U bent hier

Wintertijd

Brrr, het is weer winter. In de wintermaanden is er veel aandacht voor je weerstand. Lichamelijk krijgen we soms wat meer te verduren, dus ons immuunsysteem kan wel wat ondersteuning gebruiken. Hieronder een aantal tips!


Vastzittende hoest
Je hebt last van een vastzittende hoest. Kenmerken zijn een brok in je keel en de neiging om slijm op te hoesten zonder dat dit los komt. De Idyl hoestdrank met broomhexine HCl 8 mg/5 ml zorgt voor de afbraak van taai slijm, waardoor dit makkelijker op te hoesten is. Het vastzittende slijm wordt opgelost en u kunt weer gemakkelijker ademhalen. Deze hoestdrank van Idyl is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en volwassenen.

UAD geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Droge en schrale handen
In de winter hebben veel mensen last van droge en schrale handen. Ze voelen trekkerig en ruw aan en het gaat gepaard met kloofjes. Ook jeuk en roodheid zijn veel voorkomende verschijnselen. Dr. Fix Winterhanden Wonder zalf is een snel intrekkende, niet vette, rijke zalf, speciaal ontwikkeld om droge, schrale (winter)handen te verzorgen. De met zorg toegevoegde glycerine houdt het vocht vast, lanoline beschermt tegen weersinvloeden en jojoba olie ondersteunt het herstellend vermogen van de huid bij droge, schrale, ruwe handen en kloofjes.

Griep en verkoudheid
Griep en verkoudheid gaan vaak gepaard met koorts en pijn. Citrosan is een medicinale citroendrank die griep- en verkoudheidsverschijnselen snel verlicht. De drank biedt ook verlichting bij een loopneus, een verstopte neus, een zere keel, hoofdpijn en andere pijntjes. Citrosan Hete Citroendrank gaat griep en verkoudheid effectief te lijf. De medicinale citroendrank heeft een koortsverlagende en pijnstillende werking. Een sachet bevat 500 mg paracetamol, en 50 mg vitamine C voor extra weerstand. Het poeder lost op in warm water en dient zo heet mogelijk gedronken te worden.

Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Droge en gesprongen lippen
Droge lippen gaan soms gepaard met kapotte lippen. De rijke, anti-aging, transparante balsem van Dr. Fix verzorgt en herstelt de huid intensief en is speciaal ontwikkeld voor kapotte en droge lippen. Cacaoboter brengt het vochtbalans op peil en Calendula en Aloë Vera helpen de kapotte huid te herstellen en te verzachten. Daarnaast helpt Defensil bij het afweersysteem en is SPF 6 toegevoegd om bescherming te geven tegen de zon, wat veroudering van de huid tegengaat. Ervaar direct verlichting en ga goed beschermd de dag door.

Keelpijn
Je stem kwijt, heesheid, een prikkelend gevoel, een pijnlijke keel: keelpijn kan onplezierige bijeffecten hebben. Het kan het gevolg zijn van droge lucht of overbelasting van je stem, maar ook van een beperkte neusademhaling door verkoudheid. GeloRevoice keeltabletten bouwen bij het opzuigen een speciaal Hydrogel Complex op, dat hyaluronzuur bevat. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies van mond- en keelholte en legt een beschermend laagje over de geprikkelde gebieden. Door het lichte bruiseffect en de speciale samenstelling van de mineralen wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Geprikkelde gebieden kunnen zich weer herstellen en de klachten worden hier door verlicht.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.