U bent hier

Verkoudheid? Vastzittend slijm? Problemen met ophoesten?

Gelodurat vergemakkelijkt het ophoesten van slijm doordat het slijm dunner wordt. Laboratoriumproeven hebben aangetoond dat gestandaardiseerd Myrtol bij hoge concentraties antibacteriële eigenschappen heeft

Hoesten

Hoesten is een normale afweerreactie van de luchtwegen op het binnendringen van o.a. stofdeeltjes en ziektekiemen, zoals virussen. Een acute bronchitis ontstaat meestal in samenhang met verkoudheid. Als een virus niet alleen de bovenste luchtwegen aantast, maar ook de bronchiën, ontstaat een acute bronchitis.

 

Bij acute bronchitis produceren de slijmvliezen van de bronchiën meer taai slijm. Een pijnlijke hoest is vaak het gevolg. Het slijm is eerst witachtig, later geelgroenig. Vaak gaat acute bronchitis gepaard met lichte koorts. Bij hevigere symptomen of hoge koorts moet beslist een arts geraadpleegd worden.

 

Gelodurat maakt de luchtwegen van binnenuit vrij. Dit geneesmiddel bevat 300 mg Myrtol gestandaardiseerd, een natuurlijke stof die slijm verdunt en bij hoge concentraties een antibacteriële werking heeft.

 

Gelodurat 300 mg Myrtol gestandaardiseerd is een geneesmiddel. Te gebruiken bij acute bronchitis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor Myrtol gestandaardiseerd of een van de andere bestanddelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.