U bent hier

Recept met boekweit zuurdesem om brood te bakken

Ingrediënten:

  • 500g glutenvrij meel
  • 25 g boekweitdesem
  • 10 g zout
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 450-500 ml lauwwarm water.
  1. Meng de ingrediënten in een kom met een houten pollepel om zo een soepel maar niet al te nat deeg te maken.
  2. Doe het deeg in een op voorhand ingevette cakevorm en laat 1,5 tot 2 uur rijzen onder een natte doek (bij een temperatuur van 22 graden).
  3. Verwarm de oven voor op 200-230 graden.
  4. Bak het deeg gedurende 30 tot 40 minuten.


Gemakkelijk met de hand te bereiden of met een brood-bakmachine met een speciaal glutenvrij brood programma.

Nu 30% korting* op de Ma Vie Sans Gluten boekweit zuurdesem!

 

 

* Actie loopt t/m 31 oktober