U bent hier

Nieuw: lavera shampoo & body cleansing bars

lavera shampoo & body cleansing bars

Shampoos en douchegels in vaste vorm zijn een milieuvriendelijk alternatief voor de vloeibare varianten. De nieuwe shampoo en body cleansing bars van lavera zijn niet alleen goed voor de huid en het haar, maar dragen ook bij aan de vermindering van het gebruik van plastic. De lavera shampoo en body bars worden geleverd in een opvouwbare kartonnen verpakking gemaakt van 100% gerecyclede vezels. De bars zijn biologisch afbreekbaar en gaan drie keer langer mee dan de vloeibare versies, afhankelijk van de haarlengte en gebruiksgewoonte.
Lees hier meer over de natuurlijke shampoo bars van lavera!


lavera biedt haar populairste vloeibare shampoo nu ook aan in vaste vorm: shampoo bar lavera Basis Sensitiv Moisture & Care voor de gevoelige hoofdhuid. De natuurlijke samenstelling met milde plantaardige tensiden is zacht voor je haar en hoofdhuid. De innovatieve verzorgingsformule van de nieuwe shampoo met biologische quinoa biedt natuurlijke verzorging voor het haar. De essentiële aminozuren van de quinoa kunnen het haar binnendringen en zo de haarstructuur van binnenuit versterken. Eiwitten versterken de buitenkant van het haar en dragen bij aan de glans, zachtheid en doorkambaarheid van het haar. Het product bevat geen siliconen en microplastics. lavera vertrouwt ook op haar klassieker voor body wash: de lavera Basis Sensitiv body cleansing bar 2 in 1 Hair & Skin is geschikt voor huid en haar. Dankzij de milde plantaardige stoffen en de zachte schuimervaring is douchen nu dubbel zo leuk. lavera garandeert dat het product geen microplastics of kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen bevat.

lavera Basis sensitiv shampoo bar Moisture & Care
Met biologische Aloë Vera & biologische quinoa 

  • Bijzonder zacht voor de gevoelige hoofdhuid
  • Biologische Aloë Vera hydrateert het haar – geheel zonder siliconen
  • Voor natuurlijke zachtheid en moeiteloos doorkammen van het haar
  • Milieuvriendelijke productie en plasticvrije verpakking
  • De opvouwbare verpakking bestaat uit 100% gerecycled karton
  • Gaat tot 3x langer mee dan vloeibare shampoo, afhankelijk van de haarlengte en gebruiksgewoonte 

Houd onder warm stromend water. Schuim op tussen je handen. Masseer het schuim in nat haar. Grondig uitspoelen. Laat het product na gebruik aan de lucht drogen. 

50 gram: € 8,49 

lavera Basis sensitiv body cleansing bar 2 in 1 Hair & Skin 
Met biologische Aloë Vera & plantaardige keratine 

  • Reinigt de huid en het haar zacht zonder ze uit te drogen
  • Zachte schuimervaring
  • De opvouwbare verpakking bestaat uit 100% gerecycled karton

Houd onder warm stromend water. Schuim op tussen je handen. Verdeel het schuim over je natte lichaam en masseer het in je natte haar. Grondig van het lichaam afwassen en uit het haar spoelen. Laat het product na gebruik aan de lucht drogen. 

50 gram: € 6,99