U bent hier

Luizen? Neten? Paniek? Gebruik NYDA: 1 behandeling .. 1 uur!

Hoofdluizen zijn vervelend, maar gelukkig ongevaarlijk. Toch is het onderwerp hoofdluis nog vaak taboe voor ouders, terwijl daar echt geen reden toe is. Luizen hebben niets te maken met persoonlijke hygiëne. Iedereen kan luizen krijgen. Gelukkig werkt het succesvolle medische hulpmiddel NYDA al na één behandeling.

NYDA werkt tegen luizen èn neten (eitjes)

NYDA heeft een uitstekende werkzaamheid en bevat geen insecticiden. NYDA dringt het ademhalingssysteem van de luizen en neten binnen en verdringt daar de zuurstof en sluit de ademhalingswegen onomkeerbaar af. De luizen worden verstikt in al hun ontwikkelingsstadia, dus ook de eitjes worden gedood!

Tweede behandeling overbodig

De hardnekkige neten vormen meestal het grootste probleem bij de bestrijding van hoofdluis. Uit niet gedode eitjes komen na 7-8 dagen nieuwe luizen. Als de neten niet worden gedood voor ze geslachtsrijp zijn, ontstaat er een soort vicieuze cirkel. De uitstekende ei-dodende werking van het 2-stappen dimeticon van NYDA bij de eerste behandeling, maakt een tweede behandeling overbodig! Met de metalen NYDA luizenkam kan het haar snel en eenvoudig gecontroleerd worden en eventuele luizen en neten kunnen makkelijk verwijderd worden. Het is van belang om alle familieleden te checken en, indien nodig, mee te behandelen.

Wist je dat het niet nodig is om al het beddengoed, jassen en de knuffels te wassen als er hoofdluis is geconstateerd? Studies bevestigen dat het overdragen van hoofdluis nagenoeg uitsluitend plaatsvindt door direct contact van hoofd tot hoofd.

 

Advertorial