U bent hier

Houd je hersenen fit en gezond

Gezonde hersenen
Het is van belang om dagelijks goed voor je hersenen te zorgen en ze zo fit en gezond mogelijk te houden. Voldoende beweging, ontspanning en vooral de juiste voeding zijn belangrijk om de hersenen in goede conditie te houden.

Waarom we extra omega-3 vetzuren moeten nemen
Het menselijk brein bestaat voor 60% uit vet. Met name het voorste gedeelte van de hersenschors is rijk aan de belangrijke DHA omega-3 vetzuren. Dit neemt toe met de groei en ontwikkeling van de hersenen en vermindert weer op oudere leeftijd. Daarom adviseert de Gezondheidsraad om minimaal 1 keer per week vette vis te eten, zoals zalm, makreel en haring. Maar is dat wel haalbaar? De meeste mensen eten weinig of geen vis en al zeker geen verse vette vis.

Op zoek naar een compleet omega-3 supplement?
Een makkelijk én compleet alternatief is Möller’s Omega-3. Met 1 portie van 5 ml krijg je zeker voldoende belangrijke omega-3 vetzuren binnen. Möller’s Omega-3 is zuivere MSC-gecertificeerde visolie van hoge kwaliteit, rijk aan omega-3 én aan de belangrijke weerstandsvitamines A en D. Door de vloeibare vorm is de natuurlijke visolie makkelijk in te nemen. Bovendien is de goede smaak is meermaals bekroond met een “Superior Taste Award”. Met een uitzonderlijk hoog omega-3 gehalte (1.000 mg DHA en EPA) staat Möller’s Omega-3 boven aan het omega-3 segment!

Möller’s Omega-3 houdt je scherp

Dé voordelen van Möller’s Omega-3:

            •          Ondersteunt de hersenen*: één lepeltje bevat maar liefst 600 mg DHA omega-3

            •          Compleet met vitamine A en D voor een sterk immuunsysteem

            •          Bekroond voor zijn goede smaak

            •          Puur natuur: geen capsule, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen

            •          Makkelijk in te nemen

*Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dagelijkse consumptie van 250 mg DHA omega-3 een goede hersenfunctie ondersteunt.

Möller’s Omega-3: een unieke combinatie van omega-3 en vitamine A & D

Nu 15% korting op Bewustwinkelen.nl**.
Verkrijgbaar in de smaken Naturel, Citroen en Tutti Frutti.
Bestel hier!


** Geldig t/m 30 november 2019