U bent hier

Hoofdluis preventie en behandeling

hoofdluis

Care Plus® heeft twee producten op de markt gebracht die goed passen in het anti-insect assortiment. Met Anti-Luis Preventie wordt met een eenvoudige behandeling een mogelijke besmetting met hoofdluis voorkomen. Daarnaast is er ook Anti-Luis Behandeling om een besmetting met hoofdluis te behandelen, zodat deze snel en effectief kan worden bestreden.

Help, mijn kind heeft hoofdluis!

Je kunt besmet worden met hoofdluis door haar-op-haar contact met iemand anders die hoofdluis heeft: de luizen kunnen door dit contact makkelijk overstappen van de ene persoon naar de andere. Hoofdluis komt vaker bij kinderen voor, omdat tijdens het spelen of het maken van selfies de hoofden elkaar raken en dat dus het moment is waarop een luis makkelijk kan overstappen. Volwassenen kunnen echter ook hoofdluis krijgen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, verplaatsen hoofdluizen zich niet via kleding of andere spullen en springen ze ook niet van hoofd naar hoofd.

Na schoolvakanties lijkt er vaak een opleving in luizenplagen te zijn. Dit komt echter vooral doordat veel schoolkinderen dan gecontroleerd worden en de hoofdluizen dus vaker worden ontdekt. Hoofdluis heeft niets te maken met slechte hygiëne en als ouder hoef je je dan ook zeker niet schuldig te voelen als je kind een keer hoofdluis heeft. Kort contact met iemand die hoofdluis heeft kan al genoeg zijn om besmet te raken, ook als je je haar net hebt gewassen. Daarbij kunnen hoofdluizen ook geen ziektes overbrengen, het is vooral de jeuk die niet prettig is, maar gelukkig zijn er goede middelen op de markt om van de luizen af te komen.

Anti-Luis Preventie

Een kuif, staartjes of een flinke bos krullen; hoofdluizen houden van haar. Care Plus®, de nummer 1 tegen steken en beten, biedt de beste bescherming tegen hoofdluis met Anti-Luis Preventie en Anti-Luis Behandeling. Care Plus® Anti-Luis Preventie beschermt met slechts 4-9 sprays 2 dagen lang tegen besmetting met hoofdluis. De geur houdt luizen op afstand, maar is geurloos voor mensen. Beschermt efficiënt tegen hoofdluis!

 • Voorkomt besmetting met hoofdluis
 • Slechts 4-9 sprays nodig voor bescherming gedurende 2 dagen
 • De spray zorgt ervoor dat hoofdluis niet op het haar komt
 • Geurloos en maakt het haar niet vet
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden

Anti-Luis Behandeling*

Hoofdluis geconstateerd? Care Plus® Anti-Luis Behandeling doodt luizen en neten bewezen effectief in slechts één korte behandeling zonder spoelen. Care Plus® Anti-Luis Behandeling is geschikt voor volwassenen, zwangere vrouwen en kinderen vanaf zes maanden.

 • Verstikt luizen en neten in één behandeling
 • Zonder spoelen
 • Natuurlijk, op basis van kokosolie
 • Maakt het haar niet vet
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 maanden
 • Nu met gratis kam!

*Care Plus Anti-Luis Behandeling is een Medisch Hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Geef hoofdluis geen kans en kies voor Care Plus® Anti-Luis!