U bent hier

Dé natuurlijke make-up trends voor kerst 2019

natuurlijke-makeup-trends

Kerst is dé tijd om uit te pakken met feestelijke outfits en make-up. Met de natuurlijke make-up van lavera kom jij de kerst schitterend en verantwoord door! Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben we 5 make-up trends voor je op een rijtje gezet.
 

1. Ga voor glans

Geen uitbundige make-uplook, maar liever fris en chique? Ga dan voor glans deze kerst – en dan bedoelen we natuurlijk niet een vettige huid. Gebruik een sprankelende highlighter of een lichte oogschaduw om je contouren te accentueren. De vloeibare natuurlijke highlighter van lavera bevat licht reflecterende pigmenten voor een subtiele glinsterende look. Maak je liever gebruik van een poeder? Ga dan voor de soft glowing highlighter.
TIP: Gebruik voor preciezere accenten een lichte glinsterende oogschaduw, zoals deze.

2. Geen glitters, geen feest

Glitters mogen uiteraard niet ontbreken in december. Een kerst zonder glitters is geen kerst. Pak daarom lekker uit met jouw favoriete kleuren. Met deze oogschaduwpaletten zit je sowieso goed. Breng eerst deze natuurlijke primer aan op je oogleden, zodat de minerale oogschaduw langer blijft zitten.

3. No make-up look

Liever geen extravagante make-uplook? Ga dan voor een no make-up look. Het ideale product hiervoor is de getinte dagcrème van lavera. Deze hydrateert de huid, beschermt het tegen UV-straling door middel van een natuurlijke SPF10 en bevat minerale pigmenten voor een egale huid. Borstel je wenkbrauwen en werk ze eventueel subtiel bij met een wenkbrauwpotlood. Last van wallen? Gebruik voor een frisse uitstraling concealer. Breng de concealer aan op de donkere plekken onder je ogen. Let op: gebruik niet te veel make-up, om de natuurlijke uitstraling te behouden.

4. Metallic

Een metallic look past niet alleen goed bij kerst maar vooral bij Oud & Nieuw. Met dit oogschaduwpallet creëer je snel en eenvoudig een feestelijke look. Gebruik ook hiervoor eerst de oogschaduw basis. Breng vervolgens eyeliner en mascara aan om de look af te maken.

5. Kleurrijke lippen

Ga voor lippen met een statement. Zorg voor een nude-uitstraling in de rest van je gezicht. Werk je wenkbrauwen bij en maak je look af met een kleurrijke lipstick! Eenvoudig, snel, maar ook super feestelijk!

 

Ook interessant voor jou?