U bent hier

Biologische pindakaas koekjes!

24 januari was het Nationale Pindakaasdag! Daarom deze week een lekker biologisch recept met pindakaas.

Ingrediënten voor 14 koekjes:

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe de quinoa in een kom en stamp deze tot grove meel.
  3. Voeg de tarwebloem, de rietsuiker, de gist en het snufje zout toe.
  4. Voeg vervolgens de zonnebloemolie, de melk en de pindakaas toe.
  5. Meng het geheel met je handen. Als het deeg te droog is, voeg dan een beetje water of melk toe. (een theelepel tot een eetlepel)
  6. Maak van het deeg 14 balletjes en plaats ze op een bakplaat. Houdt een beetje ruimte over tussen de balletjes.
  7. Maak de balletjes vervolgens plat met je handpalm en doe op alle stukjes wat chocoladeschilfers.
  8. Bak de koekjes gedurende 10 a 12 minuten in de oven.
  9. Haal ze uit de oven als de zijkanten lichtbruin zijn.
  10. Laat ze ongeveer 10 minuten afkoelen voordat je ze van de bakplaat haalt.

Eet smakelijk!