U bent hier

Biologische macaroni met kaas

Ingrediënten:

  • 250 gram macaroni Priméal
  • 1 rode ui
  • 1 prei
  • 60 centiliter melk
  • 50 centiliter water
  • 1 theelepel tijmblaadjes
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Maak de prei schoon en verwijder het kontje en de bladeren. Snijd vervolgens de prei in plakjes.
  3. Schil de rode ui en snijd deze ook in plakjes.
  4. Vul een pan met water, doe er wat zout bij en voeg de macaroni toe.
  5. Kook de macaroni ongeveer 7 minuten en giet het af.
  6. Verwarm een scheutje olijfolie in een andere pan en fruit de prei en de ui.
  7. Voeg de macaroni, melk, water, tijmblaadjes en peper toe en roer het geheel goed door.
  8. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en schep het geheel in een ovenschaal of in 4 afzonderlijke pannetjes.
  9. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas overheen en bak het gedurende 10 minuten in de oven.

Eet smakelijk!