U bent hier

Biologische en vegetarische quinoa quiche

Biologische en vegetarische quinoa quiche

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Giet 30 gram quinoa in een kom en voeg het kokend water toe. Roer goed door en laat het 5 minuten staan.
  2. Meng de speltmeel met de olijfolie en voeg wat zout toe om het op smaak te brengen.
  3. Voeg vervolgens het quinoa mengsel toe en meng het nog eens goed door elkaar tot je een zacht deeg krijgt. Voeg indien nodig koud water toe.
  4. Zet het deeg 30 minuten in de koelkast.
  5. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot een dikte van ongeveer 5 mm.
  6. Pak een taartvorm van ongeveer 28 diameter en bedek de bodem en de randen met het deeg.
  7. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  8. Klop de eieren met de crème fraîche in een grote kom.
  9. Hak de ui in stukjes en voeg de piperade, de quinoa en de ui toe in de kom.
  10. Voeg wat peper en zout toe om het op smaak te brengen.
  11. Giet het mengsel vervolgens over het deeg.
  12. Bak de quiche 45 minuten in de oven.

Eet smakelijk!