U bent hier

Biologische en vegetarische Fajita

Biologische en vegetarische Fajita

Fajita is een gerecht uit de Texaans-Mexicaanse en Mexicaanse keuken. Deze biologische en vegetarische Fajita is gemakkelijk te maken en op basis van zonnebloemproteïnen. Probeer het nu zelf en bekijk het recept hier!

Ingrediënten:

- 1 zakje Priméal Tex Mex veggie gehakt
- 4 tot 5 eetlepels Priméal zoete mais
Tortilla’s
- 2 paprika’s (1 groene en 1 rode)
- 1 rode ui
Saus naar keuze
Kruiden naar keuze
Olijfolie

Bereiding:

1. Snijd de paprika’s in reepjes en snijd de ui fijn.
2. Giet wat olijfolie in de pan, fruit de paprika en de ui op middelhoog vuur en roer het regelmatig door.
3. Kook 1,5 liter water.
4. Giet de Priméal Tex Mex veggie gehakt en de mais in de pan en voeg het kokende water toe.
5. Laat het geheel 5 tot 8 minuten koken en roer het regelmatig door.
6. Bestrijk de tortilla’s met het mengsel uit de pan en kies een saus naar keuze.
7. Voeg eventueel wat kruiden toe.

Eetsmakelijk!
 

Ook interessant?

- Biologische en vegetarische curry
- Biologische en veganistische Kantonese rijst
- Biologische en veganistische smoothie
- Biologische groentesoep met kikkererwten