U bent hier

Biologische en glutenvrije citroen-tiramisu

Ingrediënten:
- 1 pak citroenkoekjes met chiazaad van Ma Vie sans Gluten
- 2 biologische eieren
- 200 gram zijden tofu of mascarpone
- 45 gram suiker
- 1 vanillestokje
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 1 citroen

Bereiding:
- Scheid de eiwitten van de eidooiers.
- Snijd het vanillestokje door midden en schraap het vanillemerg eruit.
- Klop de dooiers met de suiker tot het wit wordt. Voeg vervolgens het vanillemerg en de zijden tofu (of mascarpone) toe. 
- Klop de eiwitten tot het geheel stijf is en voeg het aan het mengsel toe. 
- Pers het citroensap uit de citroen en week de koekjes erin. Plaats ze op de bodem van de glaasjes en bedek met het mengsel dat je net hebt gemaakt.
- Zet de glaasjes 2 uur in de koelkast en bestrooi ze met cacaopoeder en geraspte citroenschil.

Eet smakelijk!