U bent hier

Biologische clafoutis met quinoa, perzik en oranjebloesem!

Ingrediënten:
- 60 gram Priméal quinoa real
- 40 centiliter melk
- 40 gram Priméal tarwemeel type 65
- 90 gram blonde rietsuiker
- 1 theelepel gemalen vanille
- Een snufje zout
- 4 eieren
- 2 eetlepels oranjebloesemwater
- 1 klontje boter
- 3 tot 4 witte of gele perziken

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Verwarm 20 centiliter melk in een pan op laag vuur. Van het vuur halen zodra het kookt en vervolgens de quinoa toevoegen. Roer het door en laat het even staan.
3. Pak een grote kom en doe de tarwebloem, de rietsuiker, de gemalen vanille en het zout erin en roer het goed door.
4. Voeg vervolgens de eieren toe en daarna de rest van de melk, de oranjebloesem en het melk/quinoa mengsel. Roer het weer goed door.
5. Vet een rechthoekige bakvorm in en giet het mengsel erin.
6. Maak de perziken schoon, verwijder de schil en snijd de perziken in reepjes. Bedek het mengsel met de perzik reepjes.
7. Zet het in de oven en bak gedurende 45 minuten. Als het klaar is even laten afkoelen.

Eet smakelijk!