U bent hier

oktober 2019

Is extra inname choline nodig voor vegetariërs en veganisten?

30-10-2019

Eet jij vegetarisch of veganistisch? Dan kan het zijn dat je een lagere hoeveelheid van bepaalde belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, bijvoorbeeld choline.

Voorkom gehoorschade!

25-10-2019

Gehoorschade door festival: eeuwig zonde

Vier manieren om een BB crème aan te brengen

20-10-2019

Een BB crème is een soort dagcrème, foundation en poeder in één. Het hydrateert de huid en door de SPF wordt je huid beschermt tegen schadelijke invloeden van de zon. De huid herstelt en oneffenheden worden gecamoufleerd. Maar hoe breng je een BB crème aan op je gezicht?

Waarom kiezen voor een natuurlijke douchegel?

16-10-2019

Voor een frisse start van de dag is het heerlijk om ’s ochtends gebruik te maken van een goed ruikende, zachte douchegel. Het aanbod douchegels is ontzettend groot en je ziet steeds meer natuurlijke douchegels op de markt verschijnen

Krijg jij voldoende vitamine A binnen?

09-10-2019

De overheid houdt met de Voedselconsumptiepeiling voortdurend in de gaten wat wij als Nederlanders gemiddeld eten. Uit het laatste rapport van het RIVM blijkt dat een groot deel van de Nederlandse bevolking te weinig vitamine A binnenkrijgt via voeding.

Hoe kies je de juiste kleur foundation?

09-10-2019

Foundation is het ideale product voor een frisse, egale huid. Voordat je een foundation koopt is het belangrijk goed te kijken naar je huidskleur. Je huidskleur bepaalt welke kleur foundation het beste bij jou past.

Nieuw afhaalpunt Bewustwinkelen.nl!

01-10-2019

Bewustwinkelen.nl heeft er weer een nieuw afhaalpunt bij! Je kan vanaf nu ook je bestelling ophalen bij:
 

  • Drogisterij de Meeuw in Hoogvliet Rotterdam