U bent hier

juli 2018

Biologische ReHydrate huidverzorgingslijn van Eau Thermale Jonzac

27-07-2018

Eau thermale Jonzac is de biologische dermo-cosmetica lijn op de markt. Deze huidverzorgingslijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Het merk biedt een breed scala een verzorgingsproducten voor zowel het gelaat als het lichaam.

IJSBLOKJES MET EEN SMAAKJE

25-07-2018

Heerlijk voor in een karaf met deze zomerse temperaturen, ijsblokjes met een smaakje.

Je kunt variëren en mixen naar wat je zelf het lekkerst vindt.

Ik ga op vakantie en ik neem mee…

20-07-2018

Inmiddels heeft heel schoolgaand Nederland vakantie. Dat betekent voor veel gezinnen, stellen en vriendengroepen de koffers pakken en gaan.

Mineralenverlies door zweten, Houd je elektrolytengehalte op peil!

18-07-2018

Het is al lange tijd warm. En volgens de voorspellingen houdt het warme weer ook nog even aan. Ga je met dit mooie weer sporten zoals hardlopen, wielrennen of roeien? Of loop je mee met een wandelevenement zoals de Nijmeegse Vierdaagse? Zorg dan dat je voldoende drinkt en eet!

Mooie en verzorgde voeten met Dr. Fix

13-07-2018

Voeten worden als onderste lichaamsdeel vaak vergeten bij de dagelijkse lichaamsverzorging. Erg jammer als je bedenkt, dat je voeten je hele gewicht moeten dragen bij elk stap die je zet.

De Bewustwinkelen.nl vierdaagsedrogist!

13-07-2018

Op 17 juli gaat de Vierdaagse in Nijmegen weer van start. Ook dit jaar kunnen wandelaars weer terecht bij de Bewustwinkelen.nl vierdaagsedrogist. Onze pop-up drogisterij opent al op zondag 15 juli haar deuren op de Wedren, het start- en finishpunt van de Vierdaagse.

Ook Josine van Herhealth.nl heeft Bewustwinkelen.nl ontdekt!

06-07-2018

Wij vonden een leuk artikel op Herhealth.nl waarin Bewustwinkelen.nl wordt genoemd als tip om je ‘groene’ producten op te bestellen. Lees hier de ervaring van Josine.

Heb jij de nieuwste Gezondheid+ al?

05-07-2018

Het magazine voor gezond leven! Je haalt hem gratis bij een van onze 500 afhaalpunten. In deze zomereditie lees je alles over: