U bent hier

Gelorevoice Keeltabletten

   
Actie
Keeltabletten
Actie
van €7,99 voor €4,00
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:20 Zuigtabletten

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 91

Omschrijving

Kriebel in de keel?
Hees?
Stem kwijt?

Verlicht keelirritatie, kriebels in de keel en heesheid.

GeloRevoice Keeltabletten bieden bescherming van het slijmvlies van mond- en keelholte. Te gebruiken ter verlichting van keelklachten zoals heesheid, keelirritatie, kriebels in de keel en droge slijmvliezen en daaruit voortkomende keelpijn of onproductieve, droge hoest.

Er zijn vele oorzaken van droge en geïrriteerde mond- en keelslijmvliezen, daartoe behoren onder andere:
- Overbelasting van de stem
- Beperkte neusademhaling (bijvoorbeeld door verkoudheid)
- Droge lucht door verwarming of airconditioning
- Pollenallergie (hooikoorts)
- Roken

Waarvoor wordt dit middel gebruikt?
GeloRevoice Keeltabletten bouwen bij het opzuigen een speciaal hydrogelcomplex op, dat hyaluronzuur bevat. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies en legt een beschermende laag over de geïrriteerde gebieden. Door de speciale samenstelling van de mineralen en het lichte bruiseffect van de keeltabletten, wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Dit is heel belangrijk om het opgebouwde hydrogelcomplex gelijkmatig over de mond- en keelholte te verdelen. Geïrriteerde gebieden kunnen zich weer herstellen. Klachten als heesheid, keelirritatie, kriebels in de keel en droge slijmvliezen en daaruit voortkomende keelpijn worden verlicht. GeloRevoice Keeltabletten hebben een aangenaam, licht kersen-menthol aroma.

Aanwijzingen voor het gebruik
Zuig langzaam op GeloRevoice Keeltabletten tot ze volledig zijn opgelost, zodat het hydrogelcomplex zich volledig kan ontwikkelen en verdelen. Op de keeltabletten dient niet gekauwd te worden. Ook dienen ze niet heel ingeslikt te worden.
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Naar behoefte kan meerdere keren per dag, bijvoorbeeld elke 2-3 uur, een GeloRevoice Keeltablet opgezogen worden. Per dag kunnen maximaal 6 tabletten gebruikt worden. Wij adviseren de keeltablet op te zuigen na het eten.

GeloRevoice Keeltabletten kunnen gedurende een langere periode of als interimtherapie ingezet worden. Mochten uw acute klachten verergeren (bijvoorbeeld koorts, opgezwollen keel, pijnlijke ledematen) of niet verbeteren binnen 3 dagen, consulteer dan uw arts.

Contra-indicaties
Gebruik GeloRevoice Keeltabletten niet wanneer u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u GeloRevoice Keeltabletten voor het eerst gaat gebruiken wanneer u lijdt aan een beperkte speekselproductie. Patiënten met zeldzame erfelijke fructose-intolerantie dienen GeloRevoice Keeltabletten niet te gebruiken, aangezien isomalt gedeeltelijk wordt omgezet naar fructose in het lichaam. Gebruik GeloRevoice Keeltabletten niet gelijktijdig met andere middelen die voor mond en keel gebruikt worden. Zuig de tabletten niet liggend op, bijvoorbeeld bij het slapengaan, omdat er dan verstikkingsgevaar bestaat.

Samenstelling
Xanthaan, carbomeer, natriumhyaluronaat.
Overige bestanddelen: isomalt, natriumhydrogeencarbonaat, xylitol, citroenzuur, macrogol, aroma's (kersen, menthol), kaliummonohydrofosfaat, zinkstearaat, siliciumdioxide, sucralose.

Waarschuwing
Niet gebruiken bij kinderen onder 6 jaar. Patiënten die een zoutarm dieet moeten aanhouden, dienen erop te letten dat 1 GeloRevoice Keeltablet 3,2 mmol natrium bevat. GeloRevoice Keeltabletten bevatten geen suiker en zijn geschikt voor diabetici.

Bijwerkingen
GeloRevoice Keeltabletten kunnen bij overmatig gebruik laxerend werken en/of maagdarmklachten veroorzaken.

Bewaaradvies
GeloRevoice Keeltabletten dienen onder de 25 graden Celsius en droog bewaard te worden. Sluit na het innemen van elke tablet het aluminium buisje weer zorgvuldig. Buiten bereik van kinderen houden.

Overige informatie
GeloRevoice Keeltabletten bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, gluten en lactose.

Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Distributeur Nederland
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo