U bent hier

Tena Wetwipe

   
861758
€5,43
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:48 stuks
Merk:Tena

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

TENA Wet Wipes zijn 3-in-1 vochtige wasdoekjes voor milde reiniging, herstel en bescherming van de meest gevoelige en kwetsbare huid. TENA Wet Wipe is een ideale vervanging van water en zeep en ook van huidverzorgingsproducten. Het doekje is extra zacht, breed en dik en is daardoor eenvoudig en handig te gebruiken.

TENA Wet Wipe is een vochtig wasdoekje met verzorgende bestanddelen voor een milde reiniging van de huid. De doekjes zijn alcohol-vrij en dermatologisch getest.

Voor wie geschikt?
TENA Wet Wipes zijn geschikt voor de verzorging van de intieme huid bij verschoning, maar kan tevens voor de dagelijkse reiniging van het hele lichaam worden gebruikt.

Ingredienten
Aqua, PEG-7 Cocoglycerides, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Glycerin, Glyceryl Oleate, Dehydroacetic Acid, Ethylexylglycerin, Parfum

Hoe te gebruiken?
Neem een doekje uit de dispenser. Veeg de intieme streek van voren naar achteren schoon. Met water naspoelen is niet nodig. Voor reiniging en verzorging van het gehele lichaam zijn ca. 5 doekjes nodig.