U bent hier

Homegard InsectoSec 100 g/500 ml bio

   
911828
€10,95
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:100 gram

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

HomeGard InsectoSec is een biocidevrij poeder bestaande  uit 100% natuurlijke bestanddelen (Diatomeeënaarde) ter bestrijding van kruipende insecten en mijten zoals vlooien, mieren, kevers, pissebedden, zilvervisjes, bedwantsen, bloedluizen/vogelmijt, etc.

Biocide 80400N

Toepassing
Kruipende insecten.

:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van kruipende insecten en mijten in en om het huis. Dit middel is bestemd voor professioneel- en niet-professioneel gebruik.

Samenstelling
100% Diatomeeënaarde (Siliciumdioxide)

Dosering/Gebruik
HomeGard InsectoSec kan in keukens, kelders en woonruimtes toegepast worden tegen kruipende insecten en mijten. Strooi het poeder op of nabij schuilplaatsen en loopstraten van de insecten. Gebruik 30 – 50 gram/m² of 5 – 10 gram per strekkende meter met een hoogte van 2 mm en een breedte van 5 – 20 mm. Het kan ook gebruikt worden om een barrière te leggen. Tegen mieren kan het ook buitenshuis toegepast worden. Strooi het poeder tussen tegelvoegen, nestingangen en loopstraten van de mieren. Omdat mieren en andere insecten de behandelde oppervlakken mijden is het belangrijk om enkele dagen achtereen opnieuw een behandeling zoals hiervoor omschreven staat uit te voeren.

Veiligheidsaanbevelingen
Poeder/stof niet inademen. Buiten bereik van kinderen houden. Niet in de ogen, op de huid of op de kleding laten komen. Onnodig contact met het middel vermijden.

Overige informatie
Pas het middel niet buiten toe als binnen 24 uur regen wordt verwacht. Bij lage temperaturen en hoge luchtvochtigheid kan de werking 1 – 2 dagen vertraagd worden.
Na gebruik van dit product uw handen wassen.
Na gebruik binnenshuis: Veeg de restanten van het product op als er geen insecten meer verschijnen (voorkom verstuiving) en voer deze af naar het vaste afval.