U bent hier

Nagel Mycocure/Mycomiel combiverpakking 2 x 50 ml

   
A11898
€27,95
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:1 set
Merk:Nagel

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

MycoCure van B. Nagel is een voetspray met tea tree olie, voor gezonde voeten en bij de verzorging van kalknagels. De lotion verfrist, verzacht en kalmeert. 

Het flesje MycoCure is voorzien van een handige upside down spray, waardoor de spray heel eenvoudig aan te brengen is. En met dezelfde lotion kunnen ook de schoenen worden verfrist, zonder deze te beschadigen!

MycoMiel honingzalf met palmarosaolie voor het behoud van gezonde voeten en ter voorkoming van voetproblemen. 's Ochtends na het wassen de honingzalf zacht inmasseren. Zo houd je je voeten gezond en voorkom je voetproblemen!
MycoMiel kan naar behoefte meerdere malen per dag gebruikt worden en is heel geschikt om te gebruiken naast MycoCure voetspray met tea tree olie voor gezonde voeten en bij verzorging van kalknagels

- MycoCure is een effectieve, natuurlijke huidspray met tea tree olie voor de verzorging van kalknagels en voeten.
- MycoCure verfrist, verzacht en kalmeert de voeten. 
- MycoCure wordt geleverd in een flesje met een upside down spray, waardoor het aanbrengen op de gewenste plek heel eenvoudig wordt. 
- Voor gezonde voeten en bij verzorging van kalknagels.

- MycoMiel honingzalf met palmarosaolie is een zalf voor het behoud van gezonde voeten en ter voorkoming van voetproblemen.

Ingredienten
MycoCure: Aqua, Glycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopheryl Acetate, Magnesium Oxide, Silica, Lavendula Hybrida Abrial Herb Oil, Calcium Carbonate, Ocimum Basilicum Oil, Zinc Pyrithione, Polysorbate 80, Limonene, Linalool, Eugenol.

MycoMiel: Aqua, Mel, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Olus Oil, Cymbopogon Martini Oil, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Ethylhexylglycerin , Geraniol, Linalool, Limonene.

Gebruik
MycoCure: Enige malen sprayen op de gewenste plaats op de voeten. Met MycoCure kunnen ook de schoenen worden verfrist zonder deze te beschadigen. Alleen voor uitwendig gebruik. Voor gebruik goed schudden. Lees voor gebruik de informatie op de gebruiksaanwijzing.

MycoMiel: Na het wassen de honingzalf zacht inmasseren in de huid. Naar behoefte kan MycoMiel meerdere malen per dag gebruikt worden. Niet voor inwendig gebruik.

Bij voorkeur koel en donker bewaren.

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden.