U bent hier

Lucovitaal Melatonine thee

   
Actie
900761
Actie
van €4,95 voor €2,55
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:20 zakjes

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

Slaapproblemen, uit onderzoek is gebleken dat 64 procent van de Nederlanders er last van heeft. De kans is dus groot dat ook u hier deel van uitmaakt.

Een kopje thee voor het slapengaan werkt ontspannend. Een kopje melatonine thee draagt extra bij aan een heerlijke, ontspannen nachtrust.

Melatonine is een belangrijk stofje voor een goede nachtrust. Dit lichaamseigen stofje helpt je sneller in slaap vallen en uitgerust wakker worden.

Naast melatonine hebben we Citroenmelisse en hop toegevoegd. Citroenmelisse zorgt niet alleen voor een frisse smaak maar helpt lichaam en geest ontspannen. Dit kruid werkt geruststellend en draagt daardoor bij aan een gezonde slaap.

Ook hop bevat slaap bevorderende eigenschappen. Het werkt onder andere rustgevend en wekt slaap op. Deze thee is suikervrij en kan ook na het tandenpoetsen gedronken worden.

Weltrusten!

Melatonine draagt bij aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tevens tot de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag.

Samenstelling per dosering van 1 kopje:

Citroenmelisse 875 mg
Grapefruitsap (concentraat) 402,5 mg
Hop 175 mg
Pepermunt 157,5 mg
Zoethoutwortel 70 mg
Natuurlijk aroma 68,95 mg
Melatonine 1,05 mg

*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten:
Citroenmelisse (50%), grapefruit (sap concentraat) (23%), hop (10%), pepermunt (9%), zoethoutwortel (4%), natuurlijk aroma (3,94%), melatonine (1mg) 0,06%.

Gebruik:

Om lekker te slapen 1-2 koppen thee drinken.
Laat het theezakje tenminste 3 tot 5 minuten trekken in 200ml gekookt water voordat de thee gedronken wordt. 
Kort voor het slapen gaan of kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Bevat zoethout. Mensen met hoge bloeddruk dienen overmatig gebruik te vermijden. Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Lucovitaal Melatonine thee ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door kinderen tot 6 jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren.

Fabrikant

PK Benelux
Vluchtoord 17
​5406 XP  Uden

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.