U bent hier

Ecopets Krachtige kooireiniger concentraat

   
899329
€19,95
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:1 liter
Merk:Ecopets

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

Dier- en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor het effectief schoonmaken van kooien en verblijfruimtes van dieren.

Ecopets® krachtige kooireiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van kooien en verblijf- en vervoerruimtes  van dieren en gevogelte van metaal, hout, kunststof en glas. Te gebruiken bij knaagdierkooien, hondenkooien, vogelkooien, paardentrailers, terrariums en andere dierenverblijven. Het verwijdert uitwerpselen /ontlasting en andere hardnekkige vervuiling en weert ongewenste elementen. Er zit Eucalyptus in dat na gebruik een zeer aangename en frisse geur achterlaat en dat tevens een WELNESS gevoel geeft aan uw (huis)dier of gevogelte. Krachtige kooireiniger is tevens goed te gebruiken naast Ecopets® Urinegeur en Vlekverwijderaar

Samenstelling
<5% niet-iogene oppervlakte actieve stoffen,  <5% fosfaten, <5% parfums, limonene.

Gebruik
Maak met krachtige kooireiniger concentraat een gebruiksoplossing van 20ml per sprayflacon (750ml) aan. 1 Liter Concentraat is 166 Liter gebruiksoplossing ! Spray de Ecopets® krachtige kooireiniger in de te behandelen kooi of ruimte. Laat krachtige kooireiniger inwerken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel lossteken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen. Voor gebruik in grote ruimtes een gebruiksoplossing aanmaken van 60ml per 10 liter water.

Waarschuwing
Kan bijtend zijn voor metalen.
Veroorzaakt huidirritatie en ernstig oogletsel.
Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddelijk een arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opnemen om materiele schade te vermijden. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

Fabrikant
PhytoTreat BV
Kraaijenbergsestraat 27
4851 RG Ulvenhout