U bent hier

Yarrah Biologisch kattenvoer chunks met kip en rund

   
958033
€1,10
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:100 gram
Merk:Yarrah

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

Overheerlijke, graanvrije chunks, aangevuld met biologisch gecertificeerde spirulina. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft. Katten zijn gek op de brokjes in saus. De kleine stukjes zijn makkelijk te eten. De smaken van het vlees zijn in de saus getrokken, waardoor het natvoer nog beter smaakt. 

 Dit 100 grams alu-kuipje bevat zowel biologische kip als rund. De biologische kippen en runderen verwerkt in het voer hebben een beter leven gehad, waarbij ze vrij buiten hebben mogen lopen, puur biologisch hebben gegeten en langer hebben mogen leven dan reguliere kippen en runderen. Biologisch rund is gecombineerd met biologische kip om de impact op het milieu te beperken, omdat kip een kleinere ecologische voetafdruk heeft dan rundvlees. De toegevoegde. biologische tijm kan helpen bij ontstekingen, spijsverterings- en huidproblemen en artrose. Biologische peterselie is vochtregulerend, bloedzuiverend en verbetert de stofwisseling. Peterselie helpt ook bij het verbeteren van de nagels, vacht en huid van je kat.

 Het alu-kuipje met chunks in saus is een praktische, complete maaltijd voor je kat. Yarrah adviseert natvoer voor iedere kat. Natvoer bevat veel vocht en helpt je kat gehydrateerd te blijven. Vooral oudere katten en katten die weinig drinken, hebben baat bij een dagelijkse portie natvoer.

 Geen kat is hetzelfde. Daarom vind je de op de verpakking de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid biologische chunks met kip en rund, gebaseerd op het gewicht van je kat.

Overheerlijke, graanvrije chunks , aangevuld met biologisch gecertificeerde spirulina. Geschikt voor alle kattensoorten en leeftijden, van kittens tot senior katten. Het biologische natvoer vormt een complete, voedzame en zeer smakelijke maaltijd voor je kat. Zuiver voer, vrij van kunstmatige toevoegingen, pesticiden en GMO, waarbij de best opneembare eiwitten zijn geselecteerd. Zo krijgt je kat precies binnen wat hij nodig heeft. Katten zijn gek op de brokjes in saus. De kleine stukjes zijn makkelijk te eten. De smaken van het vlees zijn in de saus getrokken, waardoor het natvoer nog beter smaakt.

Ingredienten
50% vlees* en dierlijke bijproducten* (35% kip*, 15% rund*), plantaardige bijproducten* (1% van gedroogde tijm*, 0,7% van gedroogde peterselie* ) en mineralen.
 * = biologisch

Voedingswaarde  
Crude Protein 10
Crude fibre 0,5
Crude fat 7,0
Carbohydrates 2
Crude ash 2,5
Moisture 78
Calcium 0,2
Phosphorus 0,1
Sodium 0,2
Magnesium 0,01
Iron 19
Zinc 27
Vitamin A (Retinol) (IU) 30000
Vitamin D3 (Cholecalciferol) (IU) 500
Vitamin E (DL-a-tocoferol acetate) (mg) 10

Gebruik
Voedingsadvies: 2kg - 175g , 4kg - 250g , 6kg - 300g

Fabrikant
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk