U bent hier

Lierac Diopticerne getint

   
864909
€20,00
Ontvang een bericht als dit product leverbaar is
Voorraad:
 
 
 
 
 
 
Inhoud:5 ml
Merk:Lierac

Klantenservice

Vragen? Chat met ons of vul het contactformulier in.
Telefoonnummer: 088 990 86 00

Omschrijving

Creme voor het corrigeren van donkere kringen in getinte versie.

Een teken van vermoeidheid of een erfelijke aanleg; donkere kringen worden veroorzaakt door een ophoping van bloedpigmenten (blauwe donkere kringen) of de huid pigmenten (bruine donkere kringen).

Oplossing van Lierac:
Corrigerende maatregelen tegen de 2 types van donkere kringen dankzij de radicale alliantie van een duo van planten met anti-blauwe plekken eigenschappen en een depigmenterende complex voor heldere, meer lichtgevende ogen.

Verkrijgbaar in normale en getinte versie.

Werkzame ingredienten:

Deze niet-vettige crème biedt een unieke oplossing voor het verbeteren van het aanzicht van de beide soorten donkere kringen onder de ogen door een extra-uitgebreide receptuur.

Verhelderende botanische complex: dit plantaardige complex exclusief voor LIERAC werkt specifiek aan de twee pigmenten die de verschijning van donkere vlekken (Melanine en Lipofuscine) veroorzaken.
 
Arnica en muizendoorn uittreksels om blauwe donkere kringen aan te pakken: zeer rijk aan flavonoïden, deze plantenextracten hebben de mogelijkheid om de zichtbaarheid van blauwe plekken te verminderen.
Vitamine C en E: twee anti-oxidant vitamines die helpen bij de bescherming van celmembranen en alle elementen die nodig zijn voor cellulaire leven.
 
Oogheelkundig getest.
 
Gebruik:

's Morgens en 's avonds lichtjes inmasseren. Begin het aanbrengen bij de binnenhoeken onder de ogen, dan herhaaldelijk over de donkere kringen in de richting van de buitenste ooghoeken. Met de wijs-en middelvinger, licht tippend het gebied in dezelfde richting om het oppervlak te stimuleren en te versterken. Tevens helpt dit de absorptie van de creme te bevorderen.