Biologische en glutenvrije cacaopannenkoeken

Vandaag, vrijdag 22 maart 2019, is het Nationale Pannenkoekendag! Het is de 13e keer dat dit wordt gevierd in Nederland. Op deze dag bakken kinderen pannenkoeken voor ouderen. Gewoon, omdat ze best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Bekijk hieronder een lekker pannenkoekenrecept...

Lees meer

Koop Weleda nu met 25% korting en steun...

Voor elk Weleda product dat wordt verkocht in de periode tussen 17 maart en 7 april 2019 doneert Weleda een bedrag dat Natuurmonumenten in staat stelt om 1 m2  natuur te creëren. Mede door dit project wordt de overlevingskans van planten en dieren vergroot.
...

Lees meer

Alles voor je gezondheid onder één dak

Bewustwinkelen.nl biedt je keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Op onze website vind je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten.

Je bestelt online om je bestelling vervolgens af te halen bij een van de ruim 500 afhaalpunten in heel Nederland. Als je voor 21.00 bestelt, staat de bestelling de volgende dag al klaar bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Verzending is altijd gratis!