Supplement van het Jaar verkiezing 2020

Gebruik je wel eens vitamines, mineralen, kruiden of andere voedingssupplementen om aan je gezondheid te werken? En wat is je favoriet? Stem dan voor de Supplement van het Jaar verkiezing! Je maakt kans op een gratis jaarabonnement van GezondNu.

Uit de Voedselconsumptiepeiling van het...

Lees meer

Wallen onder je ogen? Zo verdwijnen ze!

Wanneer je ’s morgens opstaat en in de spiegel kijkt, word je aangestaard door een paar wallen. Oorzaak? Stress op het werk, problemen waar je over blijft malen of gewoon te lang opgebleven omdat het té gezellig was. Wat de oorzaak ook is, je huid heeft niet genoeg tijd en rust gehad om...

Lees meer

Alles voor je gezondheid onder één dak

Bewustwinkelen.nl biedt je keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Op onze website vind je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten.

Je bestelt online om je bestelling vervolgens af te halen bij een van de ruim 500 afhaalpunten in heel Nederland. Als je voor 21.00 bestelt, staat de bestelling de volgende dag al klaar bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Verzending is altijd gratis!