Getinte dagcrème en foundation – wat is het...

Getinte dagcrème, foundation, BB crème, CC crème en zelfs DD crème. Er zijn veel verschillende make-up producten te koop om een gezonde kleur op je gezicht te creëren, dat je gemakkelijk het overzicht kwijtraakt. Maar wat is nou het verschil tussen foundation, getinte dagcrème en BB of CC...

Lees meer

Dé natuurlijke make-up trends voor kerst 2019

Kerst is dé tijd om uit te pakken met feestelijke outfits en make-up. Met de natuurlijke make-up van lavera kom jij de kerst schitterend en verantwoord door! Om alvast wat inspiratie op te doen, hebben we 5 make-up trends voor je op een rijtje gezet.
 

1. Ga voor glans

Geen...

Lees meer

Alles voor je gezondheid onder één dak

Bewustwinkelen.nl biedt je keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Op onze website vind je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten.

Je bestelt online om je bestelling vervolgens af te halen bij een van de ruim 500 afhaalpunten in heel Nederland. Als je voor 21.00 bestelt, staat de bestelling de volgende dag al klaar bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Verzending is altijd gratis!