Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Omega Pharma roept de Bronchostop Direct Nacht 5 in 1 terug. Het product kan mogelijk kleine stukjes glas bevatten. Wij verzoeken je daarom dringend om dit product niet meer te gebruiken en de verpakking naar de winkel terug te brengen!

Indien je in het bezit bent van een...

Lees meer

Het verschil tussen reinigingsmelk, -lotion en ...

Om de huid van je gezicht mooi en gezond te houden is dagelijkse reiniging onmisbaar. Wat is jouw dagelijks reinigingsritueel? En welke producten gebruik jij hiervoor? Er is tenslotte veel keus in verschillende reinigingsproducten met elk weer andere eigenschappen. Zo kun je de huid...

Lees meer

Alles voor je gezondheid onder één dak

Bewustwinkelen.nl biedt je keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformproducten. Op onze website vind je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging, (natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten.

Je bestelt online om je bestelling vervolgens af te halen bij een van de ruim 500 afhaalpunten in heel Nederland. Als je voor 21.00 bestelt, staat de bestelling de volgende dag al klaar bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Verzending is altijd gratis!