U bent hier

RAW, Organic & Handmade

Pana RAW chocolate

Ken jij Pana Chocolate al? Een heerlijke biologische chocolade die rijk van smaak is, zonder zuivel en soya, glutenvrij en zonder toegevoegde suikers! Een chocolade waar je echt een moment voor neemt om te genieten van grootse smaaksensaties.

Pana Chocolate is gemaakt van veganistische, biologische ingrediënten zonder toegevoegde suikers, en geproduceerd met behulp van minimale warmte (maximaal 42 graden, RAW).

Chocolade voor iedereen

Pana Barbounis heeft Pana Chocolate opgericht in Melbourne, Australië met de bedoeling om een rijke luxueuze chocolade te creëren waar de hele wereld van kan genieten. Pana begon zelf met het maken, verpakken en per scooter bezorgen van de chocolade. Nu is het team gegroeid en worden er duizenden pakketten chocolade over de hele wereld verstuurd.

Dit is het verhaal van Pana chocolade. Probeer en ervaar het zelf!

Milieuvriendelijke verpakking, geprint op 100% gerecycled karton waarbij natuurlijke inkt en lijm is gebruikt. 

Advertorial