U bent hier

Pastasalade met broccoli en pinda’s

Deze pastasalade is ideaal om mee te nemen als lunch naar je werk of naar school. In een half uur heb je deze heerlijke maaltijd te bereid! 

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.

Snij ondertussen de broccoli en lente-uitjes in hapklare stukjes.

Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan, voeg de pepervlokken, broccoli en ¾ kopje water toe.

Kook het geheel in gesloten pan tot ook de broccoli knapperig-gaar is haal de deksel van de pan en laat het water verdampen tot de broccoli beetgaar is.

Pak een grote kom, voeg 2 eetlepels olie, azijn, pindakaas en sojasaus toe en roer dit tot een smeuïg geheel.

Voeg de afgekoelde pasta, broccoli, lente-uitjes en de pinda’s toe en meng dit goed door elkaar.

En klaar is je pastasalade!