U bent hier

Biologische en veganistische Kantonese rijst

Biologische en veganistische Kantonese rijst

Deze biologische en veganistische Kantonese rijst is snel en eenvoudig om te maken. Heerlijk met erwten en tofu. Bekijk het recept hieronder!

Ingrediënten:

- 300 gram Priméal rijst met spliterwten en lijnzaad
- 1 ui
- 300 gram tofu
- 200 gram bevroren of verse erwten
- 6 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels olijfolie of kokosolie
Peper

Bereiding:

1. Kook de rijst ongeveer 20 minuten in 600 ml water met de deksel op de pan, totdat het water volledig is opgenomen.
2. Hak de ui fijn en snijd de tofu in blokjes.
3. Doe een beetje olijfolie of kokosolie in een pan en fruit de ui een paar minuten op middelhoog vuur.
4. Voeg vervolgens de sojasaus, de erwten en de tofu toe en kook deze al roerend 2 à 3 minuten mee.
5. Voeg de rijst toe en strooi er een beetje peper overheen.

Eet smakelijk!
 

Ook interessant voor jou?

- Biologische en vegetarische quiche van ricotta en spinazie
- Biologische pastasalade
- Biologische ananascake
- Biologische en veganistische smoothie
- Biologische groentesoep met kikkererwten